Om os

Forside »  Om os

Vores værdier

Alle vores nåle er engangsnåle så vi har derfor ingen risici for smittefare fra forskellige sygdomme. Alle vores farver er EU godkendt. Alle vores kunstnere, tatovører og piercere, har modtaget grundig undervisning i sterilisering, hygiejne og kundehåndtering.

Vi bestræber os efter at være bedst til pengene, derfor ligger vi vores hjerter i vores tattoo- og piercing arbejde, vi har kun kunstnere der brænder for at tatovere og pierce, derfor kan vi også tilbyde at vores priser er meget konkurrence dygtige, vores professionelle tatovører ligger på en timepris fra 600,- pr. time efter første time betaler du for hver halve time, vores tattoo lærlinge ligger på en timepris fra 400,- pr. påbegyndt time samt har vi piercinger ned til 350 kr. incl. Skift af smykke.

Historie

Dream Tattoo, startede midt i 2012, forretningen er et familie foretagene, som styres af familien Hansen. Vores familie har været indblandet i tattoo- og piercing verdenen, har uddannet flere af Danmarks store tatovører samt har vi haft flere tatoveringsforretninger siden 1994.

Vi er en tattoo shop, som ligger høj vægt kundepleje og professionalisme. Hos os kombinerer vi kunsten fra to verdener, tatovering og piercing. Vi har vores tattoo- og piercing studier beliggende Engtoftevej 8, 1816 Frederiksberg, samt Jernbane allé 58, 2720 Vanløse .

Vores kunstnere

Vores erfarende kunstnere er professionelle, venlige og gør alt for at du får en god oplevelse!

jackie
Jackie

Ejer

Har været ejere af flere tattoo- og piercing shops gennem de sidste 20 år. Nu prøver hun så kræfter med at oprette en tattoo kæde med navnet Dream Tattoo. Udover dette har hun piercet professionelt i 20 år.

 

rick
Rick

Lærling

Startede som lærling 01/12-2012.
Specialiserer sig i farve og realisme.
Rick er placeret på Jernbane Allé 58, 2720 Vanløse.

Pris:
400 kr. for den første time.
Her efter betaler i pr. halve time.

 

kion
Kion

Lærling

Startede som lærling 01/01-2012.
Specialiserer sig i sort/hvid.
Kion er placeret på Jernbane Allé 58, 2720 Vanløse.

Pris:
400 kr. for den første time.
Her efter betaler i pr. halve time.